Om oss

Vi leverer resultater

Bedriftsmegler1´s verdier er RES som står for Resultat, Etikk og Struktur

Verdier

Resultat

«Resultat kommer først»

Vi bruker vår kompetanse til å oppnå et optimalt resultat for og i godt samarbeid med våre oppdragsgivere.

Bedriftsmegler1 bistår ved kjøp, salg og rådgivning i forbindelse med transaksjoner. Målgruppen er små og mellomstore bedrifter. Vi tilbyr målrettede og strukturerte arbeidsmetoder som beskrives og kontraktsfestes i megleravtalen.

Selskapet, som ble etablert i 2006, har erfarne bedriftsmeglere med god bakgrunn fra næringslivet som daglig ledere og styreledere. Alle har  høyskoleutdannelse innenfor et eller flere av fagfeltene markedsføring, økonomi, finans, organisasjon og eiendom.

 

Etikk

«Vi er til å stole på»

Våre oppdragsgivere kan stole på at vi holder ord og etterlever god meglerskikk.

Struktur

«Vi arbeider målrettet »

Våre oppdragsgivere skal være trygge på at vi arbeider målrettet, planmessig og kreativt for å løse oppdraget.

Hvem er vi?

Ingvald Fardal

Ingvald har mer enn 32 års erfaring som salg og markedsansvarlig og administrerende direktør i norske og internasjonale bedrifter innen reiseliv og i fiskeri bransjen.

Han har fått solide kunnskaper innen forretningsutvikling, tidlig vekstfase og restrukturering hos blant annet Peppe’s Pizza, Color Line, Radisson SAS hotels worldwide, Finny Sirevaag og Fjord Line.

Ingvald har MBA fra University of Oregon, USA med spesialisering innen finans og markedsføring.

Mobil: 9951 0843
E-post: ingvald@bmegler1.no

p2aNiels Molstad

Niels har arbeidet som administrerende direktør og finans/økonomidirektør i børsnoterte og private bedrifter i tillegg mange års erfaring som bedriftsrådgiver innen ledelse, endringsprosesser, styrearbeid, økonomi/finans, strategi og kjøp/ salg av virksomheter.

Niels er utdannet siviløkonom og økonomioffiser i Marinen.

Mobil: 9075 4370
E-post: niels@bmegler1.no

p3aÅsmund Lindholm

Åsmund har arbeidet som bedriftsmegler i 10 år og var med på oppstarten av Bedriftsmegler 1 som partner og megler. Han har arbeidet som key account manager, prosjektleder og daglig leder.

Åsmund er markedsføringsutdannet på BI, ved Høyskolen i Oslo/Akershus innen eiendomsforvaltning og har mesterbrevutdannelse i håndverks- og industrifag.

Mobil: 9519 4080
E-post: asmund@bmegler1.no

p4aEinar Schultz

Einar har mer enn 25 års erfaring fra ledelse av ulike norske og internasjonale virksomheter innen forretnings- og prosjektutvikling, inklusive toppleder og styrelederansvar. Han har jobbet som styreleder, investor og rådgiver i flere prosesser hvor eierskifte har vært en naturlig del av arbeidet.

Einar er Bachelor of Science innen industriell økonomi.

Mobil: 9174 8405
E-post: Einar@bmegler1.no

RajvinderRajvinder

Rajvinder har 15 års erfaring og bred kompetanse fra forretningsutvikling og ledelse innen norsk olje og gass industri. Erfaring med kommersialisering av teknologi bedrifter og eksponering for norske og internasjonale venture capital investorer. Hun har jobbet med å strukturere og bygge opp organisasjoner, salg og markedsprosesser med fokus på verdiøkning.  Hun har flere styreverv i private selskap, og vært med på å etablere flere virksomheter.

Rajvinder har Master of Science innen Petroleums teknologi.

Mobil: 97565416
E-post: rajvinder@bmegler1.no