Familiedrevet hotell med god lønnsomhet

Forretningsprofil – 80 % ROMINNTEKTER
Stetind Hotell ligger i Kjøpsvik som er et tettsted og administrasjonssenter i Tysfjord kommune, Nordland. Hotellet har en vakker beliggenhet, med utsikt over fjorden og mot Norges nasjonalfjell Stetind. Det et kort vei til sentrum og båthavnen. Det bor 2000 mennesker i kommunen, ca. 900 i Kjøpsvik. Hotellet ble åpnet på 1986 etter initiativ fra Tysfjord Kommune og næringslivet hvor særlig Norcem var en sentral aktør. Stetind Hotell tilbyr overnatting i 16 rom med dusj/toalett, resepsjon, salong, bistro og kombinert møterom, selskapslokale, bar og festsal. Hotellet har alle rettigheter. Det er hyggelige og landlige uteområder med peis, hyggelig utemøblering og terrasse med stort boblebad. De viktigste næringsveiene i Kjøpsvik er tungindustri, handel, turistnæring og offentlig sektor. Hjørnesteinsbedriftene er Nordland Betongelement og Norcem som startet sementproduksjon i Kjøpsvik allerede i 1920.

Som turistdestinasjon kan Kjøpsvik tilby fisketurer i fjorden og innlandet, Norges nordligste fjord med hummer, jakt, klatring i Norges nasjonalfjell Stetind, samekultur, midnattssol, nordlys og et trivelig tettsted med bluesfestival, museum, julearrangementer, fotballturneringer, konserter og fester mv. i Stetindhallen. Hovedmarkedet for hotellet er reisende i yrke, arbeidsfolk i forbindelse med bygg- og veiprosjekter og turister om sommeren. 60 – 70 % av gjestedøgnene kan henføres til yrkesmarkedet.

Eiendom
Hotellet er oppført i 1986 og er i godt vedlikeholdt stand. Bebygd areal 1150 kvadratmeter BTA. Stor utsiktstomt på 6150 kvadratmeter. Leilighet i hotellet medfølger.

Organisasjon
Selskapet har 4 ansatte inkludert eier, som er daglig leder.

Finansiell informasjon
Hotellet omsetning var mill. kr. 2,8 med et resultat før renter og avskrivninger på kr. 950.000.

Potensial
Nåværende eier har konsentrert seg om å leie ut rom & frokost samt tilby dagens middag.  Rominntekter utgjør derfor over 80 % av inntektene. Det er utviklingspotensial i eiendommen med gode forutsetninger for å øke omsetningen på ferie & fritids- og lokalmarkedet.

Mer informasjon
Eier skal pensjonere seg og ønsker å selge Stetind Hotell, eiendommen og virksomheten. For mer informasjon, prospekt og prisantydning, ta kontakt med daglig leder/megler Sven Presberg, e-mail sven@bmegler1.no eller mobil 9130 2990

Kontakt megler

  • Objekt ID 10211
  • Type Selges
  • Distrikt Nordland
  • Bransje Overnatting/turisme
  • Årsverk 4,5
  • Omsetning Mill. kr. 3
  • Prisantydning Kontakt megler