Kvavik Camping AS er solgt til Bjørnar Mørenskog

Etter 28 års drift har ekteparet Kjell og Irene Kvåvik valgt å selge en av Sørlandets helt store campingplasser. Salget omfatter 80 mål med 500 meter barnevennlig sandstrand, 10 leiligheter og 12 hytter i tillegg til oppstillingsplass for nærmere 250 vogner for helårscamping.  Med i salget hører også 26% av aksjene og styreplass i Sørlandsbadet AS.

Ekteparet beholder Elvebredden Hytteferie AS og vil i årene fremover konsentrere seg om å videreutvikle denne virksomheten på Kvavik.

Kvavik Camping ligger fantastisk til innerst i Kvaviksfjorden som sammen med kommunens friområde  strekker seg over en kilometer med barnevennlig sandstrand som du må til Costa Blanca i Spania for å finne maken til.

Vertskapsparet Kjell og Irene Kvåvik overtok driften av campingplassen i 1989/90. Kvavik Camping har deretter gradvis blitt oppgradert og utviklet til en stor familievennlig campingplass.

Ny eier, Bjørnar Mørenskog (54) fra Hovden har lang erfaring fra reiselivet.             

Bjørnar Mørenskog har de siste 5 årene arbeidet som vertskap på Sjømannskirken i Malaga – Costa del Sol som er Sjømannskirkens storstue med kirke, gjestehus og servering. Han bygget og utviklet Hovden Fjellstoge fra 1990 fram til han solgte familiebedriften i 2010.   I dag driver han eget reisebyrå som arrangerer vandringer og kulturreiser både i Spania og Norge.

Det er ansatt nytt vertskap for å ha ansvar for den daglig drift på bedriften.

Forholdene ligger godt til rette for oss å utvikle turistsenteret videre på en framtidsrettet måte.  Det er viktig for lokalsamfunnet i Lyngdal at det attraktive turistsenteret blir tatt godt vare på og videreutviklet sier ny eier av den tradisjonsrike Kvavik Camping.

Kontakter:

Bjørnar Mørenskog

Mobil: 91136564

Epost: bjornar.morenskog@gmail.com

Kjell Steinar Kvåvik  Mobil: 90026326 Epost: kjell@kvavik-camp.no

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Flere Aktuelle