BEDRIFT TIL SALGS

Norgesgjerdet AS ble etablert i sin nåværende form for ca. 10 år siden og er lokalisert i Lundevågen Industriområde i Farsund.

Hovedprodukt:

Bedriften driver med import og salg av gjerde, levegg og rekkverk fra utlandet.  Bedriften selger primært direkte til forbruker via egne websider (www.norgesgjerde.no). De fleste kunder monterer produktene selv.

Produktene ble umiddelbart tatt godt imot i det Norske markedet.  Salget har økt betydelig år for år siden oppstart. Årsomsetning er ca. kr. 10 millioner kroner. Eierne er optimistiske for fremtiden og tror at omsetningen kan mer enn dobles fra dagens nivå i årene fremover.

Lønnsomheten har vært god (over 10% av omsetningen) de fleste år.

Bedriften fremstår som en solid bedrift med dyktige medarbeidere og et godt lederteam. Bedriften har moderne og effektive lager, produksjons og administrasjons lokaler nær kai sentralt på Sør / Vestlandet.

Norgesgjerde AS har en langsiktig leieavtale for lager, produksjons, administrasjons lokaler & tilhørende eiendom med dagens hovedeier.

Dagens hovedeier og daglig leder ønsker å pensjonere seg og planlegger derfor å selge 80% av aksjene i bedriften (as). En medarbeider eier 20% – Disse er ikke til salgs.

Prisindikasjon for 100% av aksjene:

kr. 4.000.000

For ytterligere opplysninger kan kontakt rettes til:

Bedriftsmegler1

Megler / Partner: Ingvald Fardal

Adresse: Johan Feyersgate 2, 4370 Egersund

Telefon: 99 510 843

E-post: ingvald@bmegler1.no80

PRISINDIKASJON: NOK4 000 000

Del dette prospektet

Spør nå