Ledende bilutleiefirma selges – Stor Oslo

Forretningsprofil
Bedriften som har vært i drift i nærmere tyve år, har flere avdelinger i Oslo-området. Den opererer som franchisetager under et anerkjent, internasjonalt merkenavn / konsept. Den store bilflåten består av alt fra små personbiler til store varevogner. Som en del av driftskonseptet benytter firmaet et omfattende dataprogram til styring og kontroll av flåten av biler.

Bedriftens planer er å fortsette ekspansjonen med bl.a. tilflyt av et større antall nye biler kombinert med en viss utskiftning av den eldre del av bilparken.

I porteføljen inngår både langtidsutleie og kortidsutleie. Ferie- og fritidsmarkedet er det største markedssegmentet. Kundegrunnlaget er både bedrifter og privatpersoner, men ingen enkeltkunder står for mere enn 2 % av omsetningen.

Organisasjon
Bedriften har seks årsverk. De fleste er tilknyttet hovedkontoret, enkelte dedikert til avdelingene, mens andre flekser litt mellom de ulike driftssteder.

Finansiell informasjon
Omsetningen har vist en klart stigende trend de siste årene og ble for 2015 i overkant av tyve millioner kroner og med et hyggelig resultat på bunnlinjen og solid egenkapital. Veksten har fortsatt inn i 2016 og omsetningen ligger an til å øke med rundt 12-13 % fra 2015 til 2016.

Formål med salget m.m.
Bedriften står nå overfor et generasjonsskifte. Dagens eier har ledet og drevet firmaet siden oppstarten og ønsker nå å pensjonere seg. Primært ønsker man å selge firmaet under ett, men avdelingsvis salg kan også vurderes.

Mer informasjon
Kontakt megler Niels Molstad, niels@bmegler1.no tel 9075 4370

Kontakt megler

  • Objekt ID 10216
  • Type Selges
  • Distrikt Stor Oslo
  • Bransje Bilutleie
  • Årsverk 6
  • Omsetning Mill kr. 22
  • Prisantydning Kontakt megler