Bedriftsmegler 1 har hjulpet REX AS med generasjonsskifte

REX AS har gått med millionoverskudd i mange år

Firmaet har produsert markiser og annen solskjerming på Tomter i en mannsalder. Det var Petter Vedal som startet bedriften i 1964. Etter hans bortgang i 2006, drev døtrene firmaet videre sammen med Roar Gunnar Pettersen.

RHJ AS som har vært REX AS sin kunde og forhandler i mange år er en av arvetagerene for familiebedriften på Tomter.

Ny medeier og daglig leder Stig Rodal overtar sjefstolen, «Rex er et veldrevet selskap med godt potensial. I dag selger de varer til mellom 100 og 150 forhandlere i hele Norge. Det er et godt utgangspunkt og vi vil forsøke å nå ut til enda flere», påpeker Rodal som har lang erfaring med forhandlersalg.

May-Leen Vedal (tidl. dagligleder) og Pettersen ser entusiastisk til å overføre driften videre til  personer som er godt kjent i solskjermingsbransjen. Driften av selskapet fortsetter som før på Tomter. Her er det mye kunnskap om solskjerming. Deler som blir laget til markisene i dag, kan monteres på et 35 år gammelt produkt. Slik kan markiser produsert av REX AS lenge siden, få nytt liv.

Det er ni ansatte hos Tomter-bedriften i dag, hvis man regner man med Stig Rodal, som nettopp har tatt over som daglig leder. Planen er at det skal fortsette som før. May-Leen Vedal mener at det er riktig tidspunkt å selge på.

– I alt er det ni arvinger etter eierne. May-Leen Vedal har en sønn og en nevø som jobber i produksjonen, men de ønsket ikke å overta bedriften.

Kjøperne vil ikke oppgi salgssummen.

Bedriftsmegler 1 har bistått i hele prosessen med å gjennomføre salget av virksomheten og en trygg overdragelse.

Ta gjerne kontakt med ansvarlig megler , Rajvinder Kaur for evt. spørsmål.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Flere Aktuelle
Spør nå