Buskerud Spesialinnredning får ny eier

Nye tider former seg fra 1.januar 2019. Boye Arntzen overdrar da Buskerud Spesialinnredning AS til Lars Ulrich Nielson og LUN Furniture AS. Buskerud Spesialinnredning er kjent som en betydelig aktør i det norske markedet for spesialtegnet innredning. Boye Arntzen (70) etablerte bedriften i 1979 og har siden da vært eier, og med kort avbrudd, daglig leder av bedriften.

Boye Arntzen har i noen tid gjerne villet pensjonere seg, og søkte derfor en kjøper som kunne videreføre selskapet på en god måte. Med salget til LUN Furniture har dette falt på plass. Lars Ulrich Nielson, som har mer enn 30 års erfaring innenfor spesialinnredning, er en opplagt kandidat til å videreføre bedriften. Arntzen sier at «LUN Furniture AS har i mange år vært en sterk konkurrent om viktige spesialinnredningsoppdrag. Det er mange som har like gode forutsetninger for å sikre bedriften med ca. 20 arbeidsplasser beskjeftigelse i årene som kommer»

Buskerud Spesialinnredning får i 2018 økt omsetning og resultat. Bedriften overlates til Lars Ulrich Nielson med et sterkt lag av medarbeidere. Dyktige og erfarne folk; snekkere, montører, produksjons- og prosjektledere, som på alle nivåer har fokus på riktige løsninger og godt samarbeid.

«Jeg ser frem til overlate eier- og topplederansvaret til Lars fra nyttår, men jeg skal i noen måneder av 2019 bidra til en god overgang til neste epoke i bedriftens historiee. Når jeg neste sommer bllir heltidspensjonist, vil jeg ha passert 40 år i bedriften», sier Arntzen.

 

Om sine planer med overtakelsen uttaler Lars Ulrich Nielson: «Vi gleder oss alle over denne avtalen. Hele laget ser frem til fortsatt å levere de beste løsninger til både gamle og nye kunder, samt naturligvis å videreføre samme høye kvalitet, verdier og skikkelighet som bedriften er kjent for»

 

Bedriftsmegler1 har bistått eier av Buskerud Spesialinnredning AS gjennom hele prosessen.

Det har vært et spennende og lærerikt oppdrag for oss med et flott selskap i en interessant nisje.

Vi takker for tilliten og gleder oss over at selskapet har fått en ny, god eier, som kan ta stafettpinnen videre.

 

For nærmere informasjon, kontakt ansvarlig megler Ingvald Fardal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Flere Aktuelle
Spør nå