Distrikt:

Sørlandet

Årsverk:

3

Omsetning:

8,3 mill

Bransje:

Butikk og Verksted

Type:

Selges

Pris:

Kontakt megler

Veletablert selskap på Sørlandet som selger båtutstyr, båtmotorer, hagemaskiner, snøfresere, ATV, utstyr og deler. Selskapet har eget verksted og er dyktige når det gjelder service og reparasjoner av motorer og utstyr.

Primærkundene er privatpersoner og bedrifter i lokalmarkedet og det er god etterspørsel etter selskapet produkter og tjenester. Salg av deler skjer over hele landet.

Organisasjon

Organisasjonen består av daglig leder/eier, som arbeider i halv stilling, butikksjef/selger, motormekaniker og en lærling i motorfaget.

Lokaler/ eiendom

Selskapet har tilhold i leide lokaler langs hovedvei med gode ankomst- og parkeringsmuligheter. Lokalene, som er godt tilpasset formålet, er godt tilpasset formålet, er modernisert og oppgradert av selskapet. Totalt leieareal er 850 kvm fordelt på butikk, lager, verksted, mesanin med stor kjøreport, kontor og spiserom.

Potensiale

Selskapet har gode muligheter for å utvikle seg videre gjennom å utvide markedet geografisk og tilføre flere produkter.

Økonomi

Omsetningen i 2017 var kr.8,3 Mill med driftsresultat på 683 000,-

Mer informasjon

Eier ønsker å selge 100 % av aksjene i selskapet. Eier disponerer også en enebolig som er til salgs. Ta kontakt med partner/megler Åsmund Lindholm, mobil 9519 4080 eller e-mail qfinans@gmail.com,

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt megler

Åsmund Lindholm

9519 4080
qfinans@gmail.com

Objekt ID:

10215